Om CRS - Cloud Retail Systems A/S

Om CRS

Cloud Retail Systems leverer Point of Sale-løsninger, softwarebaserede kassesystemer, til udvalgte brancher inden for nonfood retail. Her har vi blandt andet specialiseret os i hvordan modebutikker, cykelhandlere, legetøjsbutikker, Park & have og caravan-forhandlere driver forretning. Vores kasseløsninger passer både til den selvstændige butik, til frivillige kæder og til kapitalkæder – også på internationalt niveau.

Hos Cloud Retail Systems er vi eksperter i at understøtte vores kunders forretning. Vi kan levere rådgivning, implementerings- og løbende support-ydelser. Vi tager udgangspunkt i den enkelte butiks behov og leverer den løsning som passer og understøtter den bedst. Vi understøtter salgsplatforme som webshops og loyalitetsprogrammer.

Vi har mere end 30 års erfaring som virksomhed og vores medarbejdere har i gennemsnit 10 års anciennitet, hvilket har resulteret i en stor forretningsforståelse indenfor detailhandel. Vi har derfor altid fokus på at assistere detailforretningers processer og salg.

Hos Cloud Retail Systems fokuserer vi på det vi er gode til, så vores kunder kan fokusere på de er gode til.

På vores hjemmeside findes vores sortiment af hardware, bonruller og andre forbrugsstoffer. Søger du tilbehør til din printer som ikke er på hjemmesiden, er du velkommen til at kontakte os for bestilling.

Du er altid velkommen til at ringe til os på telefon +45 96 23 30 00 der kan også sendes mail til: salg@cloudrs.dk

30 års erfaring

Vi ved at en IT -løsning skal være hurtig, robust og sikre hurtigt salgs flow, såvel i den fysiske som i den digitale butik. Det er kendskab til alle de små betjeningsmæssige detaljer i dagligdagen, der er en forudsætning for at kunne udvikle hurtige og Effektive It-løsninger. Vores medarbejdere har et mangeårigt kendskab til detailhandel og taler samme sprog som kundens medarbejdere, hvilket er forudsætningen for en god support i dagligdagen.