IT der understøtter din forretnings udvikling

Cloud Retail Systems er en IT-virksomhed, der udvikler omnichannel ERP-systemer til butikker og kædebutikker inden for forskellige brancher.

vision

Vision

Vi vil udvikle og levere Danmarks bedste omnichannel, branchespecifikke ERP-systemer til detailvirksomheder og -kæder.

mission

Mission

Vores mission er at gøre detailvirksomheders arbejde mere effektivt og økonomisk ved at tilbyde en skræddersyet totalløsning, der kan digitalisere og automatisere deres arbejdsprocesser og dermed reducere deres administrative omkostninger.

Vores formål

Vores 30 års erfaring viser, at brugen af flere forskellige IT-systemer i butikken eller kæden skaber fragmenteret administration, hvilket øger omkostningerne og giver dårligt overblik. Med andre ord er anvendelse af flere IT-systemer fra forskellige leverandører en kæp i hjulet på effektivisering og vækst i butikken.

Derfor er vores mål at tilbyde en omnichannel-totalløsning, så butikker og kæder kan administrere alle deres forretningsgange i ét intelligent system og forblive agile og konkurrencedygtige i det dynamiske omnichannel-landskab.

Vi ved, at ikke to butikker eller kæder er ens, og der kan være store forskelle mellem butikkerne inden for samme branche. Derfor er ordene “fleksibilitet, innovation og brugervenlighed” centrale for os samt vores handlinger og løsninger. 

Vi har et tæt samarbejde med både vores kunder og brancheforeninger, når vi udvikler løsninger.

Vi sætter os altid grundigt ind i opgaven og stiller de nødvendige spørgsmål for at kortlægge vores kunders behov. Det er sådan, vi sikrer, at vores kunder får de helt rigtige løsninger, der matcher deres visioner om digitalisering og effektivisering. Hos os skal kunden ikke tilpasse sig systemets struktur og ‘passe ind i foruddefinerede kasser’. Vi giver mulighed for, at kunden har direkte indflydelse på udviklingen af sit ERP-system.

Vi forbedrer os hele tiden og jagter altid nye muligheder. Vi følger nøje med i udviklingen på markedet, herunder teknologiske fremskridt, skiftende kundebehov og lovgivningsmæssige ændringer.

Vi holder vores kunder i hånden på hele digitaliseringsrejsen.

Vores værdier

Innovation

Vi lytter til vores kunders udfordringer, samtidig med at vi holder øje med de teknologiske udviklinger, lovændringer samt udviklinger i detailbranchen for at forbedre Sapera og tilbyde vores kunder en sikker og intelligent løsning, der vil gøre dem konkurrencedygtige og agile.

Professionalisme

Med over 30 års erfaring inden for udvikling af ERP-systemer til forskellige brancher og en stor portefølje af effektive løsninger er vi i stand til at inspirere vores kunder. Vi står klar med kompetent rådgivning, oplæring og support, når vores kunder har brug for det.

Fleksibilitet

Selvom vi har udviklet mange spændende brancheløsninger, ved vi, at ikke to butikker er ens. Selv inden for den samme branche kan der være store forskelle mellem butikker. Vi udvikler derfor en fleksibel, skræddersyet løsning, der altid kan tilpasses i takt med ændringer i detailbranchen, teknologisk udvikling, vækst i butikken og lovændringer.

Troværdighed og stabilitet er vores styrke.

Mød vores team

Med over 30 års erfaring og en bemærkelsesværdig medarbejderstabilitet, hvor mange af vores udviklere og supportmedarbejdere har været hos os i over 15 år, er vi en virksomhed, du kan stole på.

Vores erfarne supportteam og softwareudviklere har en dybdegående forståelse af vores eget udviklede system samt vores kunder, deres behov og relevante lovmæssige krav.

Cloud Retail Systems

Cloud Retail Systems tilbyder et stort udvalg af IT-løsninger til virksomheder i alle størrelser. Vores vigtigste tjenester er POS / Regnskabsprogram / Lagerstyring / Ordrestyring.

Vores målgruppe omfatter butikskæder og butikker i forskellige brancher.

30 år

30 års erfaring

Totalleverandør

POS / Lagerhåndtering / Finans / Ordrestyring /Webshop / App

Dansk firma

Dansk support

99,8%

Oppetid af vores systemer

30 år

30 års erfaring

Totalleverandør

POS / Lagerhåndtering / Finans / Ordrestyring /Webshop / App

Dansk firma

Dansk support

99,8%

Oppetid af vores systemer