SAPERA - Finanssystem - Cloud Retail Systems A/S

SAPERA – Finanssystem

SAPERAs finanssystem er et komplet økonomisystem til bogføring, fakturering, lager, debitor og meget andet.

Webshop modul

Få en Demo

Udfyld oplysningerne og så får du herefter tilsendt en fuld version af SAPERA som du kan prøve af, helt uden bindinger. Klik på knappen nedenfor.

Klik her for Demo

Finans

SAPERA indeholder et finansmodul som hjælper dig med dine daglige opgaver indenfor økonomi og regnskab. Du kan personalisere din opsætning så den passer dig, og alle funktioner har hurtige genvejstaster.

Debitor

SAPERA indeholder et debitormodul hvor du har fuldt overblik over alle dine debitorer, og har en masse muligheder for at arbejde mere effektivt med disse.

Læs mere

Kreditor

Det er vigtigt at have et godt overblik over alle dine kreditorer. SAPERAs Kreditormodul gør hele indkøbsprocessen meget lettere, og du mister ikke overblikket over hverken varer eller leverandører.

Læs mere

Lager

Hold godt styr på dine varer og dine lagre. Der er masser af søgemuligheder, varestatistik samt forskellige muligheder for DB rapporter og meget andet.

Læs mere

Ordrestyring

Indbygget modul til styring af alle dine ordrer hvor du kobler dine serviceydelser sammen med dine varer. Du kan således tilføje arbejdstimer eller reservedele til din ordre, samt ikke mindst færdigmelde denne – herefter sættes den til betaling.

Læs mere