Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Her er alt i én pakke

“Vi valgte Sapera da vi stod overfor at skulle skalere op. Det der var vigtigt var at vi kunne slippe for flere systemer, men kunne have det hele i et. Det var samtidigt vigtigt at der ikke var nogen begrænsninger for udvikling, skalering og nye funktioner.

Vi har været med på hele Sapera-rejsen, og Cloud Retail Systems’ Udviklingsafdeling har været skarpe og virkelig lagt sig i selen for at få systemet til at fungere i alle hjørner.

Vi har løbende ønsker til nye funktioner og forbedringer, og dem kan man nemt melde ind via systemet, hvorefter der hurtigt kommer en tilbagemelding at det vil der blive arbejdet videre på.

Sapera har gjort vores hverdag meget lettere. Vi har samtidigt fået langt større overblik, både over det arbejde vi laver, men også på økonomien, hvor det er nemt at følge med hele tiden.

Maskinstyringen (Ego-/Maskin/serienummer) er et af vores vigtigste værktøjer. Vi ved nøjagtigt hvilke varer vi har på lager da vi har alle serienumre registreret. Det var meget brugbart ifbm et indbrud vi havde og nemt havde overblik over de serienumre der var stjålet, men også ved Statusoptælling, reklamationsbehandling ol. giver Maskinstyringen god værdi. Alle kundemaskiner er også registreret fra salg til EOL, og vi kan følge al historik og tilmed give kunden et økonomisk overblik over udgifterne på hans enkelte maskine.

I mit virke som formand for ”Brancheforening for Skov-Have-Park forretninger” igangsatte vi et udviklingsprojekt med CRS omkring udvikling af en app, til at understøtte vores udekørende montørerne i forhold til både time- og reservedelsregistrering, såvel som et planlægningsværktøj.

Dette projekt blev færdigudviklet i 2020, og siden implementeringen af denne har vi oplevet et langt bedre arbejdsværktøj for vores montører. Det er blevet lettere for dem at registrere timer og reservedele, da de nu kan gøre det ”på farten” og imens de står ude ved kunden.

Sapera er et stærkt komplet ERP system med alle tænkelige funktioner indbygget i et system. Glem alt om Add-on systemer og flere databaser der skal snakke sammen på kryds og tværs.

Her er alt i en pakke. Og pakkeprisen er meget overkommelig.”

 

-Mads Bach

Indehaver Københavns Maskinservice