Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Vi er rigtig tilfredse!

MORTEN PLESNER EJER FRI BIKESHOP, ODENSES STØRSTE CYKELHANDLER I DET SYDLIGE ODENSE

Her anvender de cykelløsningen fra Cloud Retail Systems til at holde styr på alle data om både kunder, varer, leverandører, ind- og udbetalinger og regnskabsposteringer. Det har de gjort i fire år, og det er en løsning, som alle de 11 ansatte er enormt glade for, fortæller Morten Plesner: “Ja vi synes simpelthen, at det er et genialt system, fordi næsten alle de daglige arbejdsopgaver nu er samlet i ét it-system og er nærmest fuldautomatisk. Så vi sparer en masse tastearbejde og en masse tid hver eneste dag.”
“Som medlem af en butikskæde har man adgang til en central server med alle de leverandører og varer, som kæden handler med. Når der skal nye varer ind i systemet, så klikker man blot på skærmen eller indtaster varenummeret, så bliver alle data automatisk hentet fra det centrale register og lagt ned i systemet.”

DET KOMPLETTE ØKONOMISYSTEM
Cykelløsningen er et komplet økonomisystem, som man har mulighed for at supplere med en fuld integration til et eksternt økonomisystem som fx C5. Løsningen kan klare alle opgaver, som man har behov for understreger Morten: “Hele bogføringen sker jo automatisk og på de rigtige konti i det samme øjeblik, vi slår beløbet ind i kassen. Så vi skal ikke sidde bagefter med alle bonnerne og taste det hele ind i økonomisystemet. Det sker af sig selv og altid med de rigtige beløb.”

EN STOR ØKONOMISK GEVINST
Anskaffelsen af systemet hos Fri BikeShop i Odense M har således været en meget god investering, konkluderer Morten Plesner: “Jeg kan ikke gøre op, hvor hurtigt investeringen er tjent hjem, fordi vi er vokset kraftigt, mens vi har haft det. Men det er helt tydeligt, at vi bruger langt mindre tid på de administrative opgaver nu. Det kræver disciplin, men så giver det til gengæld store gevinster hver eneste dag. Det har været en virkelig god investering, det er der ingen tvivl om. “

Morten Plesner

Indehaver, Fri Bikeshop, Odense