Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

// Mere mellem linjerne

IT der understøtter
din butiks udvikling

Vi hjælper vores kunder og får tilpasset IT-løsninger der passer til kundens behov, og ikke omvendt.

Tit og ofte ser vi at der ændres alt for meget på interne procedurer og arbejdsgange, blot for at understøtte en butiksløsning. Dette tror vi ikke på er den rigtige metode.

// Ekspertise og innovation

Mission & vision

Med udgangspunkt i vores over 30-årige engagement i detailbranchen ønsker vi at udvikle løsningskomponenter, der kan sammensættes efter behov.
Det har været vigtigt for os, selv at udvikle såvel kasseterminal-løsning, Web-løsning og Finansmodul for at kunne sikre fuldstændig integration mellem disse og dermed håndtere den tiltagende kompleksitet detailhandlen efterspørger.
Det drejer sig b.la. Omnichannel, nye forretningsstrukturer, dataanalyser, markedsføring mv. Vi vil som totalleverandør håndtere fremtidens IT-udfordringer indenfor de kundegrupper vi har som fokusområde.
Kort sagt: avancerede IT-løsninger til konkurrencedygtige priser.

// Teknologi flytter grænser

Innovation og
State-of-the-art teknologi

Vores løsning er baseret på nyeste teknologi. På den måde er du sikret en løsning der kan udvikle dig – både hvad angår hastighed og brugerflade, men også IT-sikkerhed.

IT sikkerhed 100%
Hastighed 100%
Driftsikkerhed 100%

Bliv kontaktet af os