CB Retail - Webshop - Cloud Retail Systems A/S

CB Retail – Webshop

Bliv kontaktet af os

Få en integreret webshop

Integreret webshop i cbretail

– Responsive designs

– Enkel administration

– Styres via CB Retail

– Integration til sociale medier

Fuldintegreret webshop

Fuldintegreret

Du kan få en webshop som er fuldt integreret til dit CB Retail

Flotte designs

Flotte designs

Vælg et design og tilpas det til din forretning

En ekstra salgskanal

En ekstra salgskanal

Driv en ekstra salgs kanal uden at få flere administrative rutiner

Gør dig synlig på internettet

Gør dig synlig

Kom på Google med integreret søgeoptimering

Cloud Retail Systems tilbyder en fuld integreret webshop. Med en webshop har dine kunder mulighed for at handle når de har tid og lyst til det. Desuden er der mulighed for at kombinere den fysiske butik med webshoppen. Dine kunder kan se og prøve varen i butikken og købe den med det samme – men med en webshop får de derudover mulighed for, at købe varen hjemmefra, hvis de vil tænke over det, eller måske har behov for en farve eller størrelse, som ikke findes i den fysiske butik. Du kan eventuelt tilbyde at slå varen op i webshoppen, hvis den ønskede vare ikke findes i butikken. Derved fastholder du kunderne og tilbyder dem en ekstra service.

Webshoppen integreres let med det eksisterende kassesystem fra Cloud Retail Systems, hvorved du kan administrere ordrer fra butikken og webshoppen på ét sted. Varekartoteket bliver automatisk opdateret, når en vare bliver solgt fra butikken eller webshoppen. På den måde har du altid et opdateret lager.

Hvis du ikke har en kasseløsning fra Cloud Retail Systems, kan vi også tilbyde webshop med en af markedets mest brugervenlige interfaces, hvor du nemt og overskueligt kan administrere din online butik.

Webshoppen modtager alle de gængse korttyper og når der er placeret en ordre, håndteres denne i kasseløsningens modul. Kunderne har ydermere mulighed for at se deres ordrehistorik og ordrestatus direkte i webshoppen. Der er gode muligheder for at tilpasse udseendet med logo og design, så de matcher dine ønsker og behov.

PriceRunner feed

Med et PriceRunner produktfeed kan du hurtigt blive vist på Pricerunner.

Google Shopping feed

Google Shopping giver dig mulighed for at vise dine produkter øverst på siden, når forbrugere søger efter deres produktønsker på Google.

Hvis du har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på telefon: +45 9623 3000 eller e-mail: salg@cloudrs.dk.