Radio/TV - Cloudretailsystems

Radio/TV

Den komplette Point of Sale-løsning til din Radio og TV-forretning eller butikskæde. Vi har samlet alle de administrative opgaver i én løsning, så du nemt kan få overblik over varerne i butikken og på lageret, hvor du kan se størrelser, farver og modeller på de enkelte produkter. Vi giver dig samtidig simple redskaber til at styre den økonomiske del af din forretning. Du kan også let overskue hvilke varer der har solgt bedst, og følge med i medarbejdernes performance i de enkelte butikker.

Der er ydermere en række funktioner som kan tilkøbes hvis dette ønskes. Vi kan blandt andet tilbyde en integreret webshop. Dette betyder, at dit varelager altid er opdateret, så du kan holde overblik over hvilke varer der er tilgængelige.

Serienumre

Dine varer kan fremfindes ved serienumre, hvilket kan gøre de hurtigere for dig at finde dine forskellige varer.

Arbejdskort til reparationer

Lav udskrift af alle de nødvendige oplysninger i forbindelse med reparationer, således reparatørerne har alle oplysningerne.

SMS og e-mail service

Mulighed for bedre kundeorientering i forbindelse med serviceindkaldelse eller afhentning ved værkstedet.

Styring af købe- og lejekontrakter

Hurtig  og effektiv administration i forbindelse med salg og udlejning af radio/tv.

Registrering af reparationer

Opret arbejdskort og værkstedsbooking direkte i kalenderen med kalenderintegration.

Få en demo

Vi sætter gerne en demokonto op, så du kan prøve systemet af, og lege med alle funktionerne. Vi ved hvor vigtigt det er, at finde det rette system til sine behov, så hos os får du syn for sagen inden du beslutter dig.

Klik her for Demo