Brancher - Cloud Retail Systems A/S

Brancheløsninger

Hver forretning er forskellig, Sapera kan tilpasses til netop din forretnings behov.
Sapera kan hjælpe dig med at vækste din forretning til nye højder. Spare dig for unødvendige arbejdsgange.
Uanset om du har en cykelhandel eller en tøjbutik eller en anden detail branche så kan Sapera hjælpe dig.

Kasseløsning

SAPERAs kasseløsning giver dig og din forretning de optimale betingelser fordi du ved at der er styr på din kasseløsning og samspillet med dit varelager.

Finans

SAPERA indeholder et finansmodul som hjælper dig med dine daglige opgaver indenfor økonomi og regnskab. Du kan personalisere din opsætning så den passer dig, og alle funktioner har hurtige genvejstaster.

Integreret webshop

Med en webshop som er integreret til SAPERA kan dine kunder handle 24/7/365 dage om året. Du sparer tid med at vedligeholde flere lagrer i flere forskellige systemer, da SAPERA synkroniserer vare mellem dit lager og webshoppen.

Vælg din branche

Cykelbranchen

Vores løsning er specifikt designet til cykelhandlerbranchen, hvor du får overblik over hele forretningen, lageret og værkstedet. Du kan nemt og hurtigt styre den samlede butik inklusiv alle ordrer og værkstedet fra kasseløsningen.

Vores kassesystem er anbefalet af
brancheforeningen Danske Cykelhandlere.

Skov | Have | Park

SAPERA kan håndtere serienummerstyring og jeres reparationer, Opgaver, Arbejdskort, Indkøb, Finans og så har vi en app som kan assisterer jeres medarbejdere i deres daglige opgaver. Vores løsning er skræddersyet til jer i Skov & Have branchen.

Vores løsning er tilpasset til jeres branche med hjælpe fra
Skov & Have brancheforeningen.

Caravan

Med en udgave af vores POS løsning specielt tilpasset Caravan branchen, er du som Caravan forhandler godt stillet. Vi har i samarbejde med eksperter inden for Caravan forhandler branchen lavet en skrædder syet løsning som endda kan bruges på messer.

Vores løsning er specielt tilpasset Caravan branchen med hjælpe fra
eksperter inden for Caravan branchen.

Motorcykelbranchen

Med vores løsning som er tilpasset til Motorcykel branchen, med hjælp fra forhandlere, har du alle de rigtige redskaber lige ved hånden når du står ved kassen. Står du eller dine medarbejdere ikke ved kassen har vi en APP som kan hjælpe og spare jer for en masse tid.

Vores løsning er tilpasset flere brancher med hjælp fra
eksperter inden for de respektive brancher. 

Billed af tøjbutik

Mode

Vores løsning er specifikt designet til tøjbutikker, hvor du får overblik over hele din forretningen og lager. Du kan nemt og hurtigt styre den samlede butik inklusiv alle ordrer direkte fra POS-systemet.

Legetøj

Cloud Retail Systems har samarbejdet med butikker og kæder i legetøjsbranchen i mange år. Vores løsning er let at sætte sig ind i og  giver mulighed for at udveksle data mellem butikker og hovedkontor.

Android og Apple IOS Smartphone App

Med vores App til Android og IOS kan dine medarbejder håndter Ordrer, Opgaver, Produkter se lager kladder og se oprettede kunder i SAPERA samt meget meget mere.

brancher

Minimer alle de administrative rutiner og få større overblik over: indtjening, butik og lager

Cloud Retail Systems tilbyder produkter til en stor del af detailbranchen. Det dækker en bred vifte af brancher fra cykelhandleren til modebutikken.

Specielt vores kasseløsning har en dyb specialisering til de forskellige brancher. Produktet indeholder funktionaliteter, der er tilpasset den enkelte branche.