Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

// Tilpassede løsninger

Hver branche er forskellig

Cykelbranchen

Vores løsning til cykelbranchen understøtter hele din forretning, og vores system anbefales af brancheforeningen Danske Cykelhandlere.

Læs mere

Skov | Have | Park

Vores brancheløsning til skov, have og park-forretninger understøtter hele din forretning, og er udviklet et tæt samarbejde med Brancheforening for Skov-, Have- og Park-forretninger.

Læs mere

Hårde hvidevarer

Anerkendt brancheløsning der bruges af store og mindre butikker. Blandet kunderne tæller Hvidt og Frit.

Læs mere

Caravan

Vores caravan-brancheløsning er integreret til Danline, så på den måde samle vi kasseløsningen og finansystemet via CRS, med Danlines salgs- og ordrestyrings-værktøj.

Læs mere

Maskinhandlere

Brancheløsningen til maskinhandlere understøtte hele din forretning med fokus på din lønsomhed på dine ordre og dit lager. Dine udkørende medarbejdere kan få adgang til alle salgsordrer via app'en.

Læs mere

Motorcykelbranchen

Hold styr på dine reparationer og få overblik over historikken på hver enkelt cykel du har solgt eller serviceret - via serienummerstyring.

Læs mere

Kædebutikker

Vores løsning til kædebutikker tager højde for kompleksiteten der naturligvis er i at der er flere butikker i samme kæde. Få overblik over varerne på tværs af butikkerne, intern overførsel, overblik over salgspriser på tværs, samt meget andet.

Læs mere

Andre brancher

Få overblikket over modulerne og funktioner i løsningen.

Læs mere