Mode

Bliv kontaktet af os

Vores løsning er specialiseret til modebranchen. Det er skabt til at lette dagligdagens udfordringer i butikken, så du kan fokusere på at give kunderne den bedste betjening og en god købsoplevelse samtidig med at du maksimerer omsætningen.

Vi har skabt et system, som giver overblik over det komplekse lagersystem samt tager højde for størrelse, farver og sæsoner, samtidig med der bliver skabt et overblik over hvilke varer der sælger godt og ekspedienternes performance.

Butikskæderne får adgang til butikkernes samlede data på en kædeserver, hvilket skaber overblik og giver mulighed for at understøtte den daglige drift i hver enkelt butik.

Løsningen letter de daglige arbejdsopgaver som ekspedition, prisændring, oprettelse af rabatter, udskrivning af hyldeforkanter, regnskabsstyring mv.

Ligeledes er der nem og enkel variantstyring på farve og størrelser, samt stregkode og EAN.

Cloud Retail Systems kan yderligere tilbyde nedenstående funktioner til netop din løsning.

Kundeklub

Systemet registrerer kundepoint, og du har mulighed for at sætte en rabat op som du ønsker. Den kan være pr. vare, pr. købsgrænse, pr. varekategori og meget andet. Disse point kan endvidere indløses som et betalingsmiddel.

Prisstyring

Du kan håndtere flere forskellige priser, kampagnepriser, avanceret rabatstruktur, loyalitetsprogrammer og meget andet.

Kasseterminal

Kassen er designet til at håndtere mange ekspeditioner, samt mulighed for personlige opsætninger af kassen, afhængig af individuelle ønsker. Desuden kan der opsættes en “off-line” løsning på både kassen og terminalerne, således de stadig virker uden Internetforbindelse.

Lagerstyring

Dine varer kan tilknyttes forskellige butikker eller afdelinger eller flere lagre, alt afhængig af din butiksstruktur.

Gavekort

Certifikatstyret gavekort og tilgodebeviser sikrer en korrekt bogføring.

Få en demo

Vi sætter gerne en demokonto op, så du kan prøve systemet af, og lege med alle funktionerne. Vi ved hvor vigtigt det er, at finde det rette system til sine behov, så hos os får du syn for sagen inden du beslutter dig.

Klik her for Demo