Legetøj

Bliv kontaktet af os

Den overskuelige kasseløsning, der letter ekspeditionen.

Cloud Retail Systems har samarbejdet med butikker og kæder i legetøjsbranchen i mange år. Vores løsning har fokus på at optimerer din forretning med en overskuelig IT-løsning, som er let at sætte sig ind i og som giver mulighed for at udveksle data mellem butikker og hovedkontor. Kasseløsningen letter arbejdsopgaverne med; ekspeditionen, ændring af priser, oprettelse af rabatter, udskrivning af hyldeforkanter og regnskabsstyring.

Oprettelse af varer kan ske centralt og overføres til alle butikker, ligesom mange andre manuelle rutiner kan foregå fra centralt hold med fokus på at frigive mere tid til at betjene kunderne.

Derudover kan vi tilbyde en række moduler som systemet kan udvides med, hvis du har behov for yderligere forretningsstyring:

  • Automatisk backup
  • EAN-fakturering
  • PDF-fakturering
  • Webshop
  • SMS

Kundeklub

Dine kunder kan opsamle point og bruge dem som betalingsmiddel. Pointe kan opsamles på forskellige måder – pr. vare, pr. køb, pr. beløbsinterval mv.

Prisstyring

Opret og håndtér forskellige priser, rabatter, kampagnepriser mv.

Kasseterminal

Er udviklet til at håndtere mange ekspeditioner og samtidig sikre stabilitet og driftssikkehed. Kan desuden også opsættes til “offline” tilstand, i tilfælde af udfald i Internetforbindelsen.

Gavekort og tilgodebeviser

Hold styr på bogføringen af dine gavekort og tilgodebeviser med certifikatstyring.

Varekartotek

Hold styr på dine varer i forhold til flere lagre, flere butikker, flere afdeling, eller hvordan din butiksstruktur er sammensat.

Få en demo

Vi sætter gerne en demokonto op, så du kan prøve systemet af, og lege med alle funktionerne. Vi ved hvor vigtigt det er, at finde det rette system til sine behov, så hos os får du syn for sagen inden du beslutter dig.

Klik her for Demo