Cykelhandlere

Bliv kontaktet af os

Vores løsning er specifikt designet til cykelhandlerbranchen, hvor du får overblik over hele forretningen, lageret og værkstedet. Du kan nemt og hurtigt styre den samlede butik inklusiv alle ordrer og værkstedet fra kasseløsningen. Vores kassesystem er anbefalet af brancheforeningen Danske Cykelhandlere.

Systemet sikrer, at det administrative arbejde bliver minimeret, så du kan fokusere på at servicere de cyklende kunder, og hvor der er integreret en række funktioner som passer lige netop til en cykelhandler som dig. Derudover har du mulighed for at vælge integration til leverandører til.

Systemet gør det funktionelt og effektivt for dig at klare dagligdags situationer. Specielt til cykelhandlere kan Cloud Retail Systems yderligere tilbyde nedenstående funktioner til netop dit system.

Løsningen kan løbende udvides med tilkøbsmoduler som bl.a.

  • Automatisk backup
  • EAN Fakturering
  • PDF Fakturering
  • Webshop
  • SMS

Ønsker du at holde døgnåbent, så tilbyder vi en fuldt integreret webshop, hvor du kan sælge produkter til differentierede priser, tilbyde serviceydelser på værkstedet, annoncere kampagner og ikke mindst udbygge din kundeklub.

Anbefalet af

Stelnummer styring

Dette giver dig mulighed for at slå cyklerne op på stelnummeret.

Service indkaldelse

Opsæt en automatisk serviceindkaldelse, så dine kunder får besked på det rigtige tidspunkt.

Registrering af reparationer

Opret arbejdskort og værkstedsstyring med kalenderintegration.

Opret med Sygesikringskort

Du kan nemt og hurtigt oprette dine kunder via magnetkortlæseren. Derigennem indlæses de korrekte navne- og adresseoplysninger. Vi gemmer ikke CPR-nummer.

Opret prisskilte til cykler

Opret nemt udskrift af prisskilte i A6 format via et indbygget standardlayout.

Få en demo

Vi sætter gerne en demokonto op, så du kan prøve systemet af, og lege med alle funktionerne. Vi ved hvor vigtigt det er, at finde det rette system til sine behov, så hos os får du syn for sagen inden du beslutter dig.

Klik her for Demo